Bortom skammen

Välkommen till Lite mer och världen vi skapar här! Vi är passionerade anhängare av erotik och litteratur, och det är hög tid att utforska varför denna genre är så viktig för oss.

Feministisk erotik som befrielse

Vi tror på att bryta ned murarna av skam som traditionellt omger ämnet erotik. För oss handlar det om att erbjuda kvinnors lust en plats där den inte bara tolereras utan också hyllas. Genom våra böcker strävar vi efter att ge röst åt kvinnlig sexualitet och skapa en plattform där läsare kan känna sig fria att utforska, njuta och identifiera sig med berättelser som går bortom stereotyper.

Ett förlag med en vision

Lite mer är mer än bara ett förlag; det är en vision om förändring. Vi vill utmana normer och främja en syn där erotik inte bara ses som underhållning utan också som en form av högkvalitativ litteratur. Vi vill förändra läsarnas perspektiv och skapa en plats där lust kan blomstra utan rädsla eller skam.

Vårt löfte till dig

När du utforskar vårt bibliotek av erotisk litteratur kommer du att upptäcka berättelser som går långt bortom det förväntade. Varje bok eller novell är en inbjudan att omfamna din egen sexualitet, känna stolthet över dina lustar och bli en del av en rörelse som strävar efter förändring.

Vi uppmanar dig att följa med oss på denna resa. Tillsammans kan vi avlägsna skammen och omfamna kraften i ord och lust. Välkommen till Lite mer där varje bok är en nyckel till en värld av frihet och empowerment.

Rulla till toppen