Om oss

Vår mission är att få slut på kortsiktiga dieter, kostscheman och quickfix-lösningar som fuckar upp våra hjärnor och förstör våra kroppar. I stället erbjuder vi dig en hållbar och långsiktig lösning som ger lite mer livskvalitet. Vi kallar den för Lite mer-modellen.

Det började 2013 ​

Lite mer föddes ur Sandras egen viktresa där hon med hjälp av bra kost, träning och en personlig tränare som utmanade tankarna gick ner 40 kg. På vägen startade hon en blogg där hon inspirerade och hjälpte andra att hitta träningsglädje och en mer aktiv livsstil. För det fick hon utnämningen Årets ToppPrestation av tidningen ToppHälsa 2014.

Idag är hon certifierad kostrådgivare med inriktning på beteendeförändring, licensierad personlig tränare med EREPS- och FRISK-licens och utbildad inom stresshantering med KBT och fortsätter att hjälpa andra att må bättre varje dag.

Välkommen till Lite mer!

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Det måste hålla i längden.

Oavsett om det handlar om menyplanering, viktminskningsprogram, företagsresor eller profilprodukter så är hållbarhet vår ledstjärna.

Vi tar inte fram program som bygger på quick fixes, våra trycksaker är Svanen-märkta och du kommer aldrig få ett recepttips med färska jordgubbar i december.

Vi erbjuder praktik och arbetsträning för människor som står långt ifrån arbetsmarknaden.

Vi fattar ekonomiska beslut för att Lite mer ska hålla långt in i framtiden för att på så sätt kunna hjälpa fler människor att nå sina drömmar.

Vi tillåter ingen diskriminering och tror på en värld där alla människor tillåts vara sig själva.