Om Lite mer förlag

Om oss

Lite mer är ett förlag där vi stolt förespråkar en ny era av erotisk litteratur. Här ger vi ut böcker där kvinnors lust inte bara existerar utan också strålar i rampljuset, befriad från förlegade tabun.

Vårt uppdrag är tydligt: vi vill bryta ner murarna av skam kring erotik och främja en syn där sensuell skrift betraktas som genuin och kraftfull litteratur.

Tillsammans strävar vi efter att förändra uppfattningen om erotik, och vi hälsar dig varmt välkommen att utforska de gränslösa världarna av njutning och empowerment som våra böcker erbjuder.

Vad vi tror på

Hängivenhet

Vi brinner för att skapa högkvalitativa ljud- och eböcker. Vi strävar efter att inspirera våra läsare till fortsatta läsupplevelser. Varje bok vi producerar är en möjlighet för läsaren att fördjupa sig i nya världar, tankar och känslor.

Frigörelse

Erotisk litteratur kan vara ett feministiskt statement genom att ge kvinnor möjligheten att utforska sin sexualitet utan skam. Genom att bryta normer och tabun kring kvinnlig lust vill vi främja sexuell frihet.

Passion

Vi har en passion för sensuella berättelser och strävar efter att väcka lust och nyfikenhet hos våra läsare. Det ger utrymme för läsarna att fördjupa sig i en värld av njutning och utforska gränserna för sina egna fantasier.

Boosta dina böcker som egenutgivare!

För dig som är egenutgivare eller utgiven på annat förlag så erbjuder vi en mix av marknadsföringstjänster för att du ska få ut det mesta av dina böcker. Egen webbplats, PR-utskick eller varför inte hjälp med signeringar?

Rulla till toppen