För dig som författare

Våra tjänster

Lite mer är ett traditionellt förlag men för dig som är egenutgivare, eller utgiven på annat förlag, erbjuder vi tjänster som lektörs- och redaktörsläsning, marknadsföring som en egen webbplats, PR-utskick, signeringar och digital annonsering i sociala medier.

01

Traditionell utgivning

Lite mer är ett digitalt förlag och vi ger i dagsläget enbart ut erotik för den svenska marknaden i egen regi. Har du en novell som du tror kan passa så vill vi gärna läsa den!

02

Ge ut på egen hand?

Om du är en författare som vill ge ut dina verk på egen hand, kan vi erbjuda flera tjänster för att underlätta processen. Vårt utbud inkluderar lektörs-, korrektur- och redaktörsläsning, design av omslag och sättning av boken samt distributionstjänster. Låt oss hjälpa dig att förverkliga din bokdröm!

03

Marknadsföring

Ta hjälp av oss för att sprida din bok till en större publik. Vi erbjuder författare marknadsföringsstöd genom webbplatser, pressmeddelanden och annonsering i sociala medier. Låt oss hjälpa dig att nå ut med ditt verk!

Varför Lite mer?

Vi strävar efter att stödja våra författare i alla skeden av den kreativa resas, med tjänster som lektörsgranskning, marknadsföring och distribution. Vi tror på kvalitet och mångfald och du kan lita på att vi kommer att göra allt för att lyfta fram dina berättelser på ett professionellt sätt. Välkommen till Lite mer – där varje ord räknas.

Hjälp på vägen

Har du ett manus i skrivbordslådan du inte kommer vidare med? Boka en lektörsläsning och kom vidare med ditt manus.

Skräddarsydda lösningar

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att du ska nå ut till din målgrupp på bästa sätt.

Boosta dina böcker som egenutgivare!

För dig som är egenutgivare eller utgiven på annat förlag så erbjuder vi en mix av marknadsföringstjänster för att du ska få ut det mesta av dina böcker. Egen webbplats, PR-utskick eller varför inte hjälp med signeringar?

Rulla till toppen