Lektörsläsning

Att anlita en lektör

Är ditt manus ännu inte fullständigt färdigt? Behöver du professionell vägledning för att lotsa det genom de sista stegen fram till publicering?

Då kan en lektörsläsning vara det perfekta steget! På Lite mer stöttar vi dig i processen för att säkerställa att ditt manus når sin fulla potential och blir helt redo för publicering.

Objektiva perspektiv:

Lektören granskar strukturen och flödet i din berättelse för att säkerställa att varje scen och kapitel passar samman väl. Genom att fokusera på grundläggande element hjälper lektören till att bygga en stabil grund för din historia.

Karaktärsutveckling och dialog:

Lektören tar en närmare titt på dina karaktärer och dialog för att se till att de är trovärdiga och autentiska. Detta bidrar till att skapa starka och minnesvärda figurer.

Språklig förbättring:

Genom att revidera formuleringar och eliminera överflödiga ord hjälper lektören till att förbättra den övergripande språkliga kvaliteten i ditt manus.

Samarbetande partner:

Att arbeta med en lektör på Lite mer innebär att du får en engagerad partner som gör sitt bästa för att förbättra din berättelse.

Att anlita en lektör behöver inte vara en dramatisk handling, men det kan vara en mycket praktisk resurs för att stärka ditt manus.

Lektören – en värdefull resurs för din text

Boosta dina böcker som egenutgivare!

För dig som är egenutgivare eller utgiven på annat förlag så erbjuder vi en mix av marknadsföringstjänster för att du ska få ut det mesta av dina böcker. Egen webbplats, PR-utskick eller varför inte hjälp med signeringar?

Rulla till toppen