Årsabonnemang

När du blir medlem med ett årsabonnemang hos Lite mer så ingår det du behöver för att göra en förändring i livet. Du får tillgång till de kurser vi tar fram, ett växande community med grupper och forumdiskussioner, utbildningsmaterial, webbinarier och event.

Om du väljer att kostregistrera under perioder så gör du det i en app där du får tillgång till hundratals näringsberäknade recept. Du kan också använda den du bara vill få inspiration till nya maträtter. Du får personligt utformade träningsprogram med tydlig progression och allt stöd du behöver på vägen.

Du får helt enkelt det du behöver.

Välj mellan tre nivåer av stöd på vägen

Alla årsabonnemang löper under ett år. Efter ditt första år som betalande medlem kan du stanna kvar som Alumni-medlem och ha kvar alla kurser och material du fått under första året. Vill du fortsätta med coachingen så gör du det så länge du vill.

Brons

Som bronsmedlem betalar du 695 kronor i månaden. Det ger dig tillgång till allt som ingår i de betalande medlemskapen samt två coaching-tillfällen per månad. Varje tillfälle är 25 minuter och vi ses online.

Silver

Som silvermedlem betalar du 1 295 kronor i månaden. Precis som för bronsmedlemmar får du tillgång till allt som ingår men också fyra coaching-tillfällen per månad. För silvermedlemmar är varje tillfälle 25 minuter.

Guld

Som guldmedlem betalar du 2 495 kronor per månad. Här ses vi fyra gånger per vecka och varje tillfälle är på 55 minuter. Det här är det perfekta abonnemanget om du vill kunna byta ut coaching mot personlig träning!

Kurser

När du anmäler dig till någon av våra kurser så blir du automatiskt medlem hos oss. Det medlemskapet är helt kostnadsfritt och ingår i en eventuell kursavgift. Du kan när som helst uppgradera till ett betalande årsmedlemskap men det är absolut inget krav för att gå en kurs.

Priset för kurser varierar beroende på kursens omfattning och innehåll.

Personlig träning

Ett tillfälle med personlig träning kostar 695 kronor. Du blir automatiskt medlem hos Lite mer när du köper personlig träning. Det ingår i priset precis som när du köper en kurs. Köper du ett abonnemang med minst ett PT-pass per månad kan du boka gymmet för egen träning. Det ingår också i priset.