Om ett år

Jag läser om träning här inne på sidan just nu och jag ska börja långsamt.

Så vettigt, är så tacksam att jag hittade hit till Lite mer. Sandra får mig att tänka, vilja och framförallt bli peppad, även om jag är lite trög startad ibland.

I vilket fall jag skulle skriva om vad jag vill om ett år.

Så här kommer det.

Motionen

Om ett år vill jag kunna jogga med hundarna, att det är våran motionsform liksom. Att jag fixar att göra det. Det behöver inte vara långa sträckor, eller fort, jag är nöjd om jag kan jogga några kilometer.

Jag skulle önska att jag fått till ett träningsprogram hemma som stärker min kropp, då jag i dag bland annat har ont i en axel/arm.

Vikten

Jag skulle vilja ha hamnat under 100 kg. Det borde gå jag har ju faktiskt gått ner 10 kg sen jag bestämde mig för börja göra något. Det var innan jag börja här, 128 kg vägde jag som mest och nu är jag runt 118 kg. Heja mig liksom

Fortfarande många kg kvar, men betydligt piggare än för sex månader sen. 

Maten

Jag vill få till grönsaker till de flesta måltider. Jag är är på god väg, men det går inte automatiskt än. Jag väljer bort det när jag inte orkar. 

Klara av att göra matsedel och följa den.

Jag har redan gjort ändringar som sitter, som philliadelfia ost eller motsvarande istället för smör, på smörgåsen och skinka oftast som pålägg och nästan alltid paprika. Dricker oftast vatten till maten, men det satt innan. Äter i vilket fall mer grönsaker än innan. Heja mig. ❤️

Måendet

Jag vill vara piggare, ha mer ork, ta mig upp från golvet lätt när jag varit där. Bli lite smidigare, ha mer energi helt enkelt.

Framförallt vill jag vara i gång igen jobba och ha energi över när jag kommer hem. Nu tror jag att jag aldrig kan få det i det jag gör i dag. Men den 4 maj säljs kossorna och min arbetssituation kommer att ändras.

Det är vad jag kommer på nu.

Peppad och glad. ❤️