Nä, det kan jag inte! Jag är för…

…gammal, fet, otränad, ovig, fattig, outbildad, gift eller ogift och VAD ska folk tycka?

De kommer säker att tycka och tänka en massa (för det gör de redan) men frågan är ju varför DU ska behöva bry dig om vad andra tycker och tänker.

När jag skulle hoppa på min PT-utbildning igen så ägnade jag en ORIMLIGT stor del åt att fundera på vad andra skulle tycka. Så mycket att jag funderade på att inte ens börja på den och det är ju helt vansinnigt att begränsa sitt liv på grund av andra människors åsikter.

Ska du låta andra styra vad du gör så se till att det är människor som du litar på, som du har förtroende för, som har kompetens inom sitt tyckande.

När jag började min träningsresa var jag tvungen att sålla bland alla “Gör så, gör inte så” och bestämde mig för att ta råd från en enda person: min PT. Resten fick ha sina åsikter, och de fick ha dem ifred.

Och det är väl den slutsatsen som det här inlägget landar i: skit i andras åsikter och behöver du råd så bestäm dig för att dem från en person som har kompetens inom det du vill ha råd om.

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *