Matlagning för utmattade

Nu är den snart här! Det jag pratar om är kursen “Matlagning för utmattade, nybörjare i köket och alla andra som vill ha en enklare vardag”.

När jag var sjukskriven för stress/utmattning så fick jag ett sådant sjukt stresspåslag varje gång barnen frågade vad vi skulle äta. Och det gör ju barn mest hela tiden.

Att laga mat som utmattad är en rejäl utmaning. Först ska du komma på vad ni ska äta, det ska handlas, skäras och hackas, stekas och kokas och redan där är du antagligen redo att gå och sova ett par timmar. Men då ska det ätas, plockas undan och diskas. Resterna ska tas hand om och så fort det är gjort är det dags för nästa måltid.

När det var som värst för mig så var jag tvungen att stå kvar vid spisen för så fort jag vände ryggen till glömde jag bort vad jag gjorde. Jag kunde gå ut ur köket och en halvtimme senare tänka att jag nog borde börja med maten bara för att inse att pastan redan var rejält överkokt.

Med hjälp av lite struktur och planering så kunde jag till slut få ordning på vardagsmaten och för mig var det nyckeln till att jag kunde ta mig ur utmattningen. Det var en livräddare helt enkelt och istället för att släcka bränder kände jag att jag hade koll på vardagen.

Vi följer fortfarande den här metoden och det är den som gör att jag orkar och hinner med allt jag vill, och behöver, göra.

Kursen passar dig som är utmattad, allmänt less på vardagskaos, nybörjare i köket eller bara vill ha en enklare vardag med mer tid,

Kursen kommer att ingå i medlemskapet för Lite mer-klienter så är du redan det kommer du att hitta den under kursfliken så fort den är klar.

Kursen går du på egen hand och allt du behöver får du där inklusive inköpslistor och färdiga menyer. Du får tips på hur du kan göra anpassningar och smarta akuttips som räddar vardagen men framförallt kommer du att få mer tid till återhämtning.

Vill du ge bort en plats på kursen till någon som du tror skulle ha nytta av den? Skicka ett mejl till sandra@litemer.com

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *