365 VIP är vårt mest omfattande program och speciellt framtaget för dig som vill göra en livsstilsförändring. Programmet består av två delar: kunskap och coaching. Den första delen i programmet är vårt kursmaterial med lektioner, föreläsningar och webbinarier och den andra delen är den personliga vägledningen och coachingen.

Det är den här mixen som kommer att hjälpa dig nå dina mål oavsett vilka förutsättningar och behov du har.

Ett steg i taget – en modul i taget

När du är less på var du är i livet så är det lätt att vilja göra allt på en gång. Du vill börja träna, gå ner i vikt, sluta stressa och sova bättre samtidigt men förändring tar tid och energi. Det är lika mycket en mental förändringsresa som en fysisk förändring. Därför går du en modul i taget och väljer efter det område som du har mest behov av just nu.

Modulerna

Vi inleder med en kurs som handlar om att sätta värdebaserade mål. Den är mer krävande än vad du kanske tror till en början. Det handlar om att gå till botten med vad du vill och varför och kräver en hel del reflektion och lite grävande i ditt inre.

När du är klar med den kursen väljer du mellan fyra olika moduler: Maten, Vanorna, Sömn, stress och återhämtning samt Bygg en starkare, snabbare och mer rörlig kropp. Du sätter ett personligt mål som du fokuserar på under 12 veckor och får personlig vägledning och coaching under hela programmet så att du har alla förutsättningar för att nå dit du vill.

Modul 1 – Maten

Den här modulen är för dig som vill veta mer om vad du ska äta och varför. Du kommer att få lära dig om protein, kolhydrater och fetter, vitaminer och mineraler. Du kommer att ha koll på ditt energibehov, veta hur mycket du ska äta oavsett om du vill få mer energi, gå ner i vikt eller bygga muskler och du kommer att kunna genomskåda alla trenddieter som dyker upp.

Efter kursen kommer du att ha den kunskap som behövs för att göra medvetna val.

Parallellt med kursen arbetar du med ditt personliga mål och får stöd på vägen så att du når dit.

Modul 2 – Vanorna

I den här modulen fokuserar vi på långsiktiga vanor och beteendemönster som vi vet bidrar till en bättre hälsa. Det kan verka som en förrädiskt enkel modul men beteendeförändring tar tid. Med stöd på vägen kommer du att ha bättre förutsättningar för att behålla de resultat du fick i den föregående modulen.

Modul 3 – Sömn, återhämtning och stresshantering

Lever du ständigt med andan i halsen och behöver ett excelark för att hålla koll på vardagen så är det den här modulen du ska välja. I den här modulen ingår också kursen “Matlagning för utmattade”. Vi jobbar med sömnen, stresshantering och ser hur du kan få en balans i livet.

Modul 4 – Bygg en starkare, snabbare och mer rörlig kropp

I den här modulen jobbar vi mer fysiskt med din kropp. Utifrån dina behov, förutsättningar och mål får du ett personligt utformat träningsprogram som du följer hemma, på gym eller i vårt privata gym strax utanför Uppsala. Det är en fördel om du redan har koll på maten, stressen och sömnen innan du går den här delen för kost och återhämtning har en betydande påverkan på dina träningsresultat.

Din kursledare

Din kursledare och coach, Sandra Norrbin, är personlig tränare med FRISK-licens, kostrådgivare med särskilt fokus på beteendeförändring och certifierad coach inom sömn, återhämtning och stresshantering. Dessutom har hon personlig erfarenhet av att göra omfattande förändringar i sin livsstil och vet hur det är när utmattningen gör att orken inte finns.

Allt ingår!

  • Det kompletta kursprogrammet på Lite mer
  • Webbinarier, föreläsningar och workshops
  • Personlig coaching varannan vecka
  • Chatt- och mejlkontakt löpande
  • App med recept, träningsprogram och energi- och näringsberäkning
  • Använd ditt friskvårdsbidrag

Pris

995 kronor per månad. Du förbinder dig bara till en modul i taget. Den första modulen löper under 4 månader, övriga under 3 månader.

Om din kursledare

Inte registrerad
kr 995 kr/månad

kurs - innehåll

  • 4 lektioner
  • 9 avsnitt
  • 1 prov