Hitta din coach

Vill du ha en coach som har kompetens inom både träning och kost? Inriktad på en speciell idrott? Egen erfarenhet av viktminskning?

När du väljer din coach behöver det kännas rätt. Du ska vara trygg med den coach du valt och veta att du får den hjälp som just du behöver.

Vi har kostrådgivare och personliga tränare med bred kompetens och erfarenhet så att du hittar just din perfekta coach.

Sara Hugosson

Jag började träna på senare år när jag ville förändra min vikt och min hälsoresa började där.  Nu är jag både massageterapeut, personlig tränare och kostrådgivare i mitt företag Hålligång-massage och friskvård. Jag brinner för att få människor att sluta krångla till det och bara röra på sig det som…

Läs mer…

Sandra Norrbin

Hon är PT:n som hatade att träna Sandra brinner för att hjälpa dig som tror att du inte kan – oavsett om det handlar om att börja träna, säga nej eller gå ner i vikt. Med hjälp av sina egna erfarenheter och utbildning inom kostrådgivning med beteendeförändring som specialitet hjälper…

Läs mer…