Frukost för hela veckan

Det här med frukost ändå, finns det något bättre? En skål med krämig grekisk yoghurt med lite nyslungad honung ringlad över, kanske lite valnötter. En fruktsallad, vaniljkeso toppad med lite granola eller varför inte en äggröra eller en smörgås med avokado och ägg? Proteinrik havregrynsgröt, snabb frukost på språng med smakrik ost, päron och grönsaker?

Valen är många men ändå verkar vi fastna i ostmacketräsket utan att vi riktigt märker att vi hamnat där. Och visst kan en rostad macka med ost och marmelad på vara på sin plats ibland men energin drar lätt iväg utan att du för den skull håller dig mätt så länge.

Om du istället lägger till ett par deciliter av en fettfri grekisk yoghurt, en frukt eller ett par deciliter färska bär, byter ut det ljusa brödet mot ett grovt bröd med mycket fibrer och lägger till lite rökt kalkon istället för den fullfeta osten så har du på samma energimängd fått mycket mer mat för pengarna/kalorierna.

Ladda ner Lite mer frukost för snabba frukostar för hela veckan. Alla är näringsberäknade, redovisar energiinnehållet så att du kan välja själv efter dina behov och passar även när du har riktigt bråttom.

Bläddra i frukostbroschyren för enkla och snabba tips eller ladda ner din egen kopia!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.