Fredag

Äntligen fredag.

Veckan varit för mycket. Visste ju det. Men ibland kan man inte styra så mycket. I går var jag så slut så jag mådde illa och halvyr när kom hem från ridningen. Det var åtminstone länge sen, förr var jag så dålig flera gånger i veckan utan att haft det ens i närheten av en sån här vecka.

Måndag, mil i bilen till Johan, gå på läkarbesök, koncentrera mig, hjälpa till och berätta allt. Mat hos hans mor, visserligen ingen ansträngning alls. Mer än att jag var social och prata istället för lägga mig en stund som jag borde ha gjort. Så pubträff med Johans vänner. Trevligt, men kände redan efter någon timme att ork tog slut. Så blev ut med hundar istället medans vänta på honom. Sen alla milen hem igen. 12 eller vad det nu är.

Tisdag förbereder inför onsdagens möte. Många samtal med barnens far, få till saker på papper. Höra av sig till vänner som kan hjälpa. Mycket vila, men oro och hjärna focusera.  Johan dålig dag, koll på han med.

Onsdagen

Möte inte förrän 15. Hund varit dålig på natten, varit upp varannan timme på ett ungefär. Inte den uppladdning jag önskat. Mer samtal med barnens far. Han är en klippa och drar huvudlasset nu när jag inte riktigt orkar.

Mötet, Som gick bra, även om vi inte vet något än. Barn med hög frånvaro i skola pga sjukdom, vi har läkarintyg osv på detta. Trots allt vi gör osv vart det orosanmälan till sos. I onsdags var det första mötet med skola, bedömnings möte, med oss föräldrar, barnet och sos. Alla fick säga sitt och tack och lov kändes det som sos trodde på oss och verkar tycka att själva anmälan var lite onödig. Då barn mår bättre i dag, vi gör vad vi kan för han och frånvaro med feber, covid osv kan vi inte rå för. Är det håll hemma vid minsta snuva, halsont så är det ju så. Dessutom går vi till kurator i perioder, för att vi märks att det behövs.

Lite lätt slut efter möte. Hem ladda om till torsdagen.

Köra till Stockholm eller utanför hämta sak Johan köpt.

40 mil i bil, tack och lov var Johan pigg så han kunde hjälpa mig ha koll hur jag skulle köra. Jag älskar inte att köra i de trakterna, men gör när det behövs.

Hem vila en stund, sen iväg med dotter till ridning. Hon är duktig. 😍

Så dusch så i säng.

Upp i dag iväg till kurator med ett barn. Självkänslan behöver pepp, vi behöver tips för få till även om vi peppar henne. Nästa möte är inställt pga sjukdom.

Så nu sitter jag och ringer till skola och hoppas få tag på någon som kan säga att barn kan gå hela dag i skola.

Har hunnit ringt hjärtmottagning och fått veta att det är minst till december i kö.

Har sagt att vill ha återbudstid. Han kan inte vänta till i december innan hjälp, är fan rädd att hans kropp inte klarat det. 😳

Så det får bli vårdlots. Men jag orkar inte mer i dag.