Boka en föreläsning

“Bästa föreläsningen idag! Så inspirerande! Du berör verkligen! Fler måste få se den!”

Inspirerande föreläsning med humor och allvar

Föreläsningen “Hon är PT:n som hatade att träna” är personlig, utlämnande och berör på djupet samtidig som den visar att det aldrig är för sent att ge upp sina drömmar. Hur hanterar vi förändringar och vilka framgångsfaktorer finns för att skapa en långsiktig och hållbar förändring?

“Sandra inspirerar, berör och får publiken att skratta och gråta.”

Föreläsningen passar bra på kick-offer, inför förändringsarbeten, på konferenser och andra tillfällen där en tankeväckande, humoristisk och berörande föreläsare kan ingjuta mod och en känsla av att allt är möjligt.

Föreläsningen är 60 minuter.

Hon är PT:n som hatade att träna

2013 visade vågen på 112 kilo, 40 kilos övervikt, och allt i vardagen var en ansträngning för Sandra Norrbin. Hon åt sig genom stressiga dagar och undvek all form av träning när hon bestämde sig för att det fick vara nog.

Ett år senare hade bra mat och träning blivit en självklarhet och hon vann tidningen ToppHälsas pris för Årets ToppPrestation 2014 för sin livsstilsförändring och förmåga att inspirera andra. Framtiden såg ljus ut och hon var på väg att bli personlig tränare när den stora livskrisen slog till.

En skilsmässa, ett par utmattningar och utmätningar senare hade hon förlorat allt och stod på randen till att bli hemlös. Var det dags att ge upp drömmen?

Föreläsningen om vägen från 112 kilo är full av humor och allvar, toppar och dalar, träningsvärk och personbästa men framför allt handlar den om hur du kan skapa förändring när allt verkar omöjligt och att det aldrig är för sent att våga följa sina drömmar.

Idag är Sandra personlig tränare, kostrådgivare, sömn- och stresshanteringscoach och hjälper varje dag andra att må lite bättre än igår.

Boka föreläsning

Skicka en förfrågan, ställ en fråga eller be om en offert.