Före och efter

Inga före- och efterbilder här.

Precis som mitt principbeslut att inte redovisa kalorier eller fördelning på protein, fett och kolhydrater på mat jag lägger upp så har jag fattat ett principbeslut på att inte lägga upp några före- och efterbilder på mina klienter.

Varför?

För det första så är före-bilder inget jag kräver av en klient. Jag vet hur jag mådde när jag tog mina före-bilder och skammen jag kände över att ha låtit mig hamna där jag var. Att hamna på nätet för allmän beskådan i marknadsföringssyfte hade varit så sjukt jävla förnedrande.

För det andra så fokuserar vi mer på hur du mår, vad du orkar, stressnivån i vardagen och hur aktiv du är i vardagen än hur du ser ut.

Ja, före- och efterbilder är SJUKT effektiva för att haffa fler kunder på jakt efter en quick fix men det är inte det jag vill. Jag vill hjälpa människor att må bättre, slippa stress och ångest, göra långsiktiga och hållbara förändringar i vardagen som får dig att må bra.

Inte så där hetsigt må bra utan vardags-bra där du väljer fullkornspasta för att du mår bra av det, eller vanlig pasta för att du mår bättre av det mentalt. En vardag där du rör på dig, inte behöver tveka innan du hänger med på saker för att du vet att du ORKAR och en vardag där du inte behöver tänka på vad du ska äta/inte ska äta hela jävla tiden.

Så de enda bilder jag lägger upp på före och efter är på mig själv. Fast de börjar bli lite till åren vid det här laget men whatever.