Event & webbinarier

En inspirationsföreläsning eller ett livesänt webbinarium om kost och träning? Här hittar du de event och webbinarier som du kan anmäla dig till.

Välkommen!

Hon är PT:n som hatade att träna

Inspirationsföreläsning – Wellnessmässan

21-22 maj, Fyrishov, Uppsala

2013 visade vågen på 112 kilo, 40 kilos övervikt, och allt i vardagen var en ansträngning för Sandra Norrbin. Hon åt sig genom stressiga dagar och undvek all form av träning när hon bestämde sig för att det fick vara nog.

Ett år senare hade bra mat och träning blivit en självklarhet och hon vann tidningen ToppHälsas pris för Årets ToppPrestation 2014 för sin livsstilsförändring och förmåga att inspirera andra. Framtiden såg ljus ut och hon var på väg att bli personlig tränare när den stora livskrisen slog till.

En skilsmässa, ett par utmattningar och utmätningar senare hade hon förlorat allt och stod på randen till att bli hemlös. Var det dags att ge upp drömmen?

Föreläsningen om vägen från 112 kilo är full av humor och allvar, toppar och dalar, träningsvärk och personbästa men framför allt handlar den om hur du kan skapa förändring när allt verkar omöjligt och att det aldrig är för sent att våga följa sina drömmar.

Idag är Sandra personlig tränare, kostrådgivare, sömn- och stresshanteringscoach och hjälper varje dag andra att må lite bättre än igår.