Den tråkiga livsstilsförändringen

Det här med “livsstilsförändring” låter så JÄVLA tråkigt. Fast det är det ju inte. Det handlar ju bara om att få leva ett liv som du trivs med, med en kropp som inte hindrar din vardag och dina drömmar och få en vardag som inte gör dig sjuk.

Mitt gamla liv innebar en stress som gjorde mig så utmattad att jag blev sjukskriven, en övervikt som gjorde mig olycklig och inaktiv vilket i sin tur gjorde att jag inte orkade ett skit.

Igår blev det andra löpträningsrundan, en långpromenad med Sherlock och Aston i Hågadalen, fika på Ekbolanda gård med vansinnigt god morotskaka och sedan 1,5 timmes bugg på kvällen.

Däremellan hann jag med att koka ohemula mängder rabarbersylt och fixa lite inför odlingssäsongen UTAN att få ont i kroppen eller känna mig stressad.

Det är det här det handlar om för mig. Att få leva det liv som JAG önskar. Att jag får möjlighet att vara ute och springa, få känna hur kroppen orkar och sedan bara ha så sjukt kul på buggen efter en timme i skogen.

Jag har sagt det förr, det handlar inte om vikten eller siffrorna på vågen. Det handlar om att du ska kunna leva ett liv som inte begränsar dig. Det går att komma dit, inte utan ansträngning men det behöver inte vara så jävla jobbigt heller.

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *