Att jobba långsiktigt vinner i längden

Ett medlemskap hos oss löper under minst ett år. Här kompromissar vi inte och anledningen är främst att du ska ge dig själv den här tiden.

Förändring tar tid och med ett perspektiv på ett år så vet du att det finns tid för alla fallgropar och utmaningar som kommer att komma på vägen. Dessutom brukar axlarna sjunka någon decimeter hos våra klienter när de inser att allt inte ska göras nu, helst nyss, utan att det faktiskt finns tid för att andas.

Är du inte redo att ge dig själv den tiden är det bättre att du avstår. I alla fall just nu för vi vill inte medverka till att du ska misslyckas ännu en gång.

Tänker du däremot att du har så himla mycket just nu, att du är så stressad, att det är dålig tajming eller att du bara ska göra [insert random sak som alltid kommer i vägen] så har vi bara en sak att säga. Det finns ingen bättre tid än nu.

För det är precis det här vi arbetar med! Hur du skapar en hållbar livsstil som håller för alla utmaningar i livet. Det är inte en hållbar förändring om du inte får plats med semester, jul, midsommar, after works och födelsedagar.

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *