Träning i privat gym

När du tränar med Lite mer så gör du det alltid i vårt privata gym i Vänge, strax utanför Uppsala.

Det är litet men fullt utrustat för en säker och effektiv träning.

Som PT-klient har du möjlighet att låna gymmet för träning på egen hand utan extra kostnad.

Personlig träning

När du tar hjälp av en personlig tränare på Lite mer får du en träning och ett träningsupplägg som passar just dig, dina mål och dina förutsättningar.

Du tränar i ett privat gym utan några andra som är där. Du lär dig att skivstänger inte är så farliga och du får ett träningsprogram som du kan följa hemma eller när du tränar själv i gymmet. Med ett PT-abonnemang har du tillgång till gymmet när det passar dig.

Personlig träning är en av de bästa investeringarna du kan göra för dig själv. Boka nu eller skicka ett mejl om du har frågor och funderingar.

Modul 4: Träningen

När du går 365 VIP så kommer du att få lära dig allt du behöver veta om konditions- och styrketräning. Samtidigt får du ett personligt utformat träningsprogram utifrån dina mål och förutsättningar.

Vill du träna hemma? Då får du ett träningsprogram för det. På gym? Då tar vi fram ett program för det. Träna inför ett lopp? Då jobbar vi med det!

Modul 4: Träningen ligger som sista modul i det heltäckande programmet 365 VIP. Går du hela programmet har du redan lärt dig om kost, hur du bygger hälsosamma vanor och du har arbetat med sömn, stress och återhämtning. Träningen kommer nu som kronan på verket där du jobbar under 12 veckor för att nå ditt specifika träningsmål.

Boka din träning här

[gh_calendar id=”3″ name=”Personlig träning”]