Konsten att gå ner i vikt…

…och behålla den. Finns det en magisk diet? En extra effektiv bantningsmetod, piller, challenge eller behöver du börja hänga på gymmet varje dag?

Nej. Du behöver varken hänga på gymmet (träning är för övrigt inte ett särskilt bra sätt att gå ner i vikt på) eller äta vitkålssoppor från ett låtsasdanskt sjukhus.

Med rätt kunskap och stöd på vägen kan du med enkla medel gå ner i vikt och behålla den för livet.

Modul 1: Maten

Vi har tagit fram ett heltäckande program som hjälper dig att må bättre i vardagen. Vi kallar det för 365 VIP. Under fyra moduler får du hjälp med kosten, träningen, stressen och balansen i vardagen. Under den första modulen som handlar om maten sätter du upp ett individuellt mål som på något sätt är kostrelaterat.

Du går en kurs som bäst kan beskrivas som en miniutbildning till kostrådgivare där du får lära dig om makronutrienter som fett, kolhydrater och protein. Mikronutrienter som vitaminer, mineraler och spårämnen och lär dig genomskåda nya kosttrender som dyker upp.

Under kursens gång får du personligt stöd och rådgivning på vägen och har alla förutsättningar för att nå ditt mål.

Känner du igen dig i det här?

  • Du har testat LCHF, Viktväktarna, GI, IF, kaloriräkning, keto, 5:2 eller andra dieter
  • Du har ledsnat på restriktiva dieter där du inte kan äta samma mat som familjen
  • Du har problem med stress- och känsloätande, sockersug & cravings eller att du äter för mycket för snabbt
  • Du har en komplicerad relation till maten och din kropp
  • Du vet inte hur du ska lägga upp träning för att få en stark kropp
  • Du har en hektisk vardag och fattar inte hur du ska hinna med träning utöver allt annat
  • Du tänker att du nästa gång ska lyckas men förstår inte hur
  • Du tror att det var ditt fel att du misslyckades med att behålla vikten efter att du avslutat en diet
  • Du vet inte riktigt vad du ska äta och när för att få energi
  • Du är påverkad av stress

Kunde du bocka av två eller fler punkter? Då är 365 VIP för dig! Med små förändringar som anpassas till din vardag kan du få stora resultat på kort tid.

Min resa

Det var med bilden till vänster som det började. 112 kg visade vågen när jag hade bestämt mig för att jag hade fått nog. Jag var less på att inte orka. Jag var less på min spegelbild och jag var så jävla less på att vara någon jag inte ville vara.

Jag hade ingen aning om hur jag skulle ta mig ur det så jag gjorde som så många gånger förr. Jag köpte mig ett gymkort och gick till gymmet.

Det kanske var slumpen, ett finger från universum eller något annat men den här gången blev det annorlunda. Jag tog hjälp av en PT som visade mig vägen.

Ett år senare tog jag bilden till höger. 40 kg lättare och med ett helt nytt liv. Nu hjälper jag andra, som dig, att gå ner i vikt och få ett aktivt liv en gång för alla.