365 VIP

365 VIP är ett heltäckande program för dig som vill må bättre. Rent krasst är det ett program för dig som är less på var du är i livet idag och är redo att satsa på dig själv för en gångs skull.

Det är programmet för dig som vill sova bättre, sluta stressa, börja träna och äta bättre mat som ger energi till allt det du har i livet.

Ett komplett program

Det spelar ingen roll i vilken ände du börjar: mat, sömn, stress eller träning. När du är klar med programmet kommer du att må bättre, äta bättre, ha mer energi och ha hittat till en träning som du längtar till.

Du kommer att ha verktygen du behöver för att hantera stressen i vardagen och du kommer att veta vad du ska göra för att återhämta dig och sova bättre.

Du kommer att ha lärt dig massor om kost, energi, näringsämnen men framförallt kommer du att ha lärt dig massor om dig själv!

Allt ingår!

  • Det kompletta kursprogrammet på Lite mer
  • Webbinarier, föreläsningar och workshops
  • Personlig coaching varannan vecka
  • Chatt- och mejlkontakt löpande
  • App med recept, träningsprogram och energi- och näringsberäkning
  • Använd ditt friskvårdsbidrag

Vad kostar det?

995 kronor per månad. Simple as that.

Modul 1 – Maten

Den här modulen är en liten kostrådgivningsutbildning i miniformat. Du lär dig om mat, näring, energibehov och allt annat du behöver veta för att kunna laga bra mat för dig och din familj.

Du kommer att lära dig räkna ut ditt energibehov och genom att göra närings- och energianalyser kommer du att veta mer om vilken mat du ska välja och varför.

Som en extra bonus kommer du att kunna genomskåda alla trenddieter som dyker upp och har den kunskap som behövs för att göra medvetna val.

Vill du gå ner i vikt så är det i den här modulen vi lägger grunden med hjälp av en trygg, säker och effektiv viktminskning.

Modul 2 – Vanorna

I den här modulen jobbar vi med dina vardagsvanor. Vilka val gör du och varför? Med hjälp av kunskapen du fick med dig i förra modulen om maten och näringen kan vi nu bygga vanor och se till att du behåller dem.

Du kommer också att ha stött på tankefällor under förra modulen och här kan vi gå in lite mer på djupet med dem. Äter du för att du har svårt att säga nej? Lider du av det klassiska duktiga flickan-syndromet eller självsaboterar du varje framgång du får?

Modul 3 – Sömn, återhämtning och stresshantering

Lever du ständigt med andan i halsen och behöver ett excelark för att hålla koll på vardagen så är det den här modulen du ska välja.

Vi jobbar med sömnen, stresshantering och ser till att du får balans i livet.

I den här modulen ingår också kursen “Matlagning för utmattade” för vardagsmaten kan få vem som helst att bli stressad.

Modul 4: Bygg en starkare, snabbare och mer rörlig kropp

I den här modulen jobbar vi mer fysiskt med din kropp. Utifrån dina behov, förutsättningar och mål får du ett personligt utformat träningsprogram som du följer hemma, på gym eller i vårt privata gym strax utanför Uppsala.

Det är en fördel om du redan har koll på maten, stressen och sömnen innan du går den här delen för kost och återhämtning har en betydande påverkan på dina träningsresultat så därför ligger den här modulen sist.

Du kommer däremot att röra på dig mer till vardags redan från start men den mer specifika styrke- och konditionsträningen mot ett mål sparar vi till sist. Du kanske har ett lopp du vill springa? En dröm om att våga dig på skivstänger eller så vill du ta upp ridningen, dansen eller simningen igen. Det gör vi i den här modulen!

Vad kostar det?

995 kronor per månad. Simple as that.

Betala med kort, faktura eller ditt friskvårdsbidrag.

Din kursledare

Din kursledare och coach, Sandra Norrbin, är personlig tränare med FRISK-licens, kostrådgivare med särskilt fokus på beteendeförändring och certifierad coach inom sömn, återhämtning och stresshantering. Dessutom har hon personlig erfarenhet av att göra omfattande förändringar i sin livsstil och vet hur det är när utmattningen gör att orken inte finns.

Läs mer om Sandras bakgrund

Lite mer om oss

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.